hotness 0
News

Ontwikkelaar ziet potentie in "Mario's Epic Yarn"

Gepost door

Kirby's Epic Yarn ligt hier pas in 2011 in de winkelrekken, maar in Japan zijn vele mensen al met de game aan de slag gegaan. Critici zijn erg enthousiast over het nieuwe avontuur van Kirby. Vooral de grafische stijl is volgens hun erg speciaal. HAL Laboratory, mede-ontwikkelaar van het spel, ziet meer potentie in deze grafische stijl.

Dit is gebleken uit een nieuwe vragenronde van de president van Nintendo, Satoru Iwata. Iwata`s vragenronde stond ditmaal in het teken van Kirby's Epic Yarn. Iwata ging dan ook langs bij HAL Laboratory, de oorspronkelijke bedenkers van het populaire personage. De manager van deze ontwikkelaar, Tadashi Ikegami, ziet vooral veel potentie in de stijl die Kirby's Epic Yarn siert. De game is namelijk opgebouwd uit verschillende stoffen. Ook in de gameplay spelen deze stoffen een grote rol.

Ikegami gaat zelfs zo ver, dat het hem niet ondenkbaar lijkt een Mario-game te ontwikkelen in dezelfde stijl als Kirby's Epic Yarn. Het zou dan gaan om Mario's Epic Yarn en ook andere personages zijn volgens Ikegami niet ondernkbaar in deze constructie. HAL Laboratory liet verder weten dat ze het jammer vinden dat de ontwikkelaar zelf niet eerder met het idee van deze grafische stijl gekomen is.

0 reacties op "Ontwikkelaar ziet potentie in "Mario's Epic Yarn""