hotness 0
News

Ontwikkelaars Expeditions: Rome geven aan met welke companions er gespeeld kan worden

Gepost door

Volgende week komt de tactical turn-based strategy game Expeditions: Rome uit. Het leek de ontwikkelaar daarom handig om de vijf groepsleden waarmee je speelt te introduceren. Ook liet de game studio weten dat ze een Twitch-extensie hebben gemaakt voor de game. Met deze extensie kunnen Twitch streamers via de game met de kijkers communiceren.

Metgezellen worden in de game ook wel de speculatores genoemd. Hier een korte omschrijving wie de vijf speculatores zijn. Als je op de naam klikt, krijg je een introductiefilmpje te zien van het personage.

  • Canturio Caeso is het schoolvoorbeeld van een Romeinse legionair. Een grote man met een typisch Romeins harnas en een schild. Hij fungeert als de frontlinie van de groep, omdat hij met zijn schild veel damage kan tegenhouden.
  • De oud-gladiator Bestia Tabat heeft bijna geen armor en is snel, lenig en valt met veel bewegingen aan met speer of kort zwaard.
  • Julia Calida is de stealth specialist. Moet er iemand aan zijn einde komen zonder dat het opvalt, dan is zij de aangesproken kandidaat. Julia gebruikt een mes of pijl-en-boog.
  • Syneros is de oudste van de groep. Deze grijze bebaarde man zal de rol van healer op zich nemen.
  • Deianeira is een Amazone. Een vrijgevochten slaaf, die nog een appeltje te schillen heeft met haar ontvoerders.


De Twitch Extension is uniek in gaming. Deze tool kan gebruikt worden door Twitch streamers om meer te kunnen communiceren met de kijkers. Dit filmpje laat goed zien wat je in de game kan doen met deze extensie. Wanneer een streamer niet meer weet wat hij moet doen, kan hij een poll aansturen, waar de kijker dan kan stemmen wat de streamer moet doen. Ook is de chat direct in-game te zien.

Zoals eerder aangegeven komt de game al snel uit. Op 20 januari is Expeditions: Rome te koop op diverse platforms voor € 44.99. Wanneer je de game nu alvast koopt op Steam, krijg je 20% korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Ontwikkelaars Expeditions: Rome geven aan met welke companions er gespeeld kan worden"