hotness 0
News

Ontwikkeling Prey 2 stopgezet

Gepost door

 Pete Hines, vicepresident van marketing bij ontwikkelaar Bethesda, heeft in een interview laten weten dat de ontwikkeling van Prey 2 nu volledig is stopgezet. Dit interview werd gepubliceerd door IGN.

De interviewer vroeg Hines hoe het met Prey 2 gesteld was, waarop de man kort antwoordde dat het spel niet naar de kwaliteit gestegen had die de ontwikkelaar gehoopt had te zien. Het is onzeker of Prey 2 op een later tijdstip nog uit zal komen. Het is mogelijk dat studio Human Head Studios, die momenteel verantwoordelijk is voor het spel, een nieuwe uitgever zal vinden om de ontwikkeling bij door te zetten. Echter zal het spel dan moeten afwijken van haar titel en belangrijke personages, aangezien de Prey-naam en het bijbehorende speluniversum eigendom van Bethesda zijn.

In april 2012 werd het spel al ruim een half jaar uitgesteld, waarop de uitgever verzekerde dat de game niet geannuleerd was en hiervoor ook geen plannen waren. Afgelopen week verdween Prey 2 van Bethesda's website, waarop de uitgever opnieuw een annulering ontkende.

0 reacties op "Ontwikkeling Prey 2 stopgezet"