Ook jij kunt besparen op de Motorola Moto E6 Play bij Wehkamp

Smartphones vandaag de dag, vooral die van Apple en Samsung, zijn belachelijk duur. Apparaten die meer dan € 1000,- kosten zijn al lang niet zeldzaam meer en worden door steeds meer mensen aangeschaft.

Maar laten we eens eerlijk zijn: voel jij je comfortabel met het spelen van AR-games met devices in deze prijsklasse? Mogelijk niet. Pokémon: GO mag geen probleem zijn, maar zoiets als Goliath: Recoil zou al een heel ander verhaal zijn. Daarom halen steeds meer gamers een goedkope smartphone voor ernaast.

Als we het over goedkope smartphones hebben, kunnen we het in principe enkel hebben over Android devices. En daarom willen we jullie verwijzen naar Wehkamp. Daar is de Motorola Moto E6 Play, draaiende op Android 9.0, namelijk in de aanbieding. Voor dit budgetmodel smartphone betaal je meestal € 99,-, maar daar gaat nu € 20,- vanaf. Dat is toch weer 20% bespaart!


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Wehkamp of Motorola, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Wehkamp

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner