Operation Steelwave is go in Rainbow Six: Siege

Overwatch, GTA: Online, PUBG, Destiny 2 en Fortnite bewijzen het allemaal: een goede multiplayershooter blijft meerdere jaren plakken en kan blijvend rekenen op een vaste schare fans. Een belangrijke game ontbreekt vooralsnog in dit lijstje: Rainbow Six: Siege. Deze is alweer toe aan het tweede seizoen van het vijfde jaar: Operation Steelwave.

In dit seizoen maken we kennis met aanvaller Ace uit Noorwegen. Deze aanvaller is uitgerust met S.E.L.M.A., een apparaat dat verticale oppervlakken langzaam vernietigt en defensieve gadgets door middel van een waterexplosie kan uitschakelen. Ook ontmoeten we de verdediger Melusi uit Zuid-Afrika. Hij heeft de beschikking over een Banshee, een elektronische gadget die alle aanvallers in zichtlijn kan vertragen en kan rapporteren aan de speler.  We zien een hernieuwde en fors uitgebreide versie van de House-map en krijgen de beschikking over een nieuwe gadget voor verdedigers.

Heb je al de beschikking over een Year 5 Pass, dan kan je direct aan de slag met de nieuwe operators. Zoniet, dan heb je de mogelijkheid om deze na 23 juni te ontgrendelen met opgespaard Renown of aangekochte R6 Credits. De andere content is per direct gratis beschikbaar voor alle spelers. Game on!

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner