Override: Mech City Brawl zakt heel sterk in prijs

Override: Mech City Brawl
04/12/2018
niet beschikbaar
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Afgelopen maand verscheen Override: Mech City Brawl op PC, PlayStation 4 en Xbox One. En nu, zes weken later, kun je hem krijgen met 33% tot 35% korting.

Deze plotseling korting zal in ieder geval niet te wijten zijn aan de kwaliteit van het spel, daar de pers de game voorzag van lovende recensies en ook gebruikers op Steam positief zijn over het spel. Maar een spel als dit, die de nadruk op multiplayer legt, is enkel een lang leven beschoren als er genoeg spelers zijn, waardoor drastische maatregelen soms nodig zijn.

Tot 24 januari kun je het spel, dat normaal € 29,99 kost, krijgen voor € 19,49 op Steam en tot 7 februari voor € 19,99 op PSN.  Voor de Xbox One-versie betaal je dan weer € 19,49, maar wel enkel tot en met morgen. Op alle drie de platformen geldt echter: je kunt de game vandaag gratis proberen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, The Balance Inc, Sony, Modus Games of Microsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner