Paarden staan deze week centraal in Red Dead Online

Red Dead Redemption 2
26/10/2018
Action adventure
ja
PlayStation 4, Xbox One

Zeggen dat paarden een belangrijke rol spelen in Red Dead Redemption 2 en diens multiplayer-component Red Dead Online, is als zeggen dat springen belangrijk is in een Mario-game: overduidelijk. Daarom kregen de viervoeters deze week extra liefde en aandacht in RDO.

Dus grijp je ros en ga naar de races! Daar krijg je namelijk 300% in zowel geld, goud als XP. Verwen het beestje daarna op een wortel, wetende dat het je niets kost. Alle core-voorziening zijn immers gratis. Een wijs man legt dus direct even een voorraadje aan.

Wil je meer paarden of accessoires voor je ros? Ook dat is geen probleem. Arabische paarden en extra plekken in de stal kosten nu 30% minder, terwijl zadels én verbeterde zadels voor 40% minder over de toonbank gaan. Tenslotte zijn er ook nog zadeltassen, stijlbeugels, hornen, dekentjes, beddenrollen, tier 3 ability cards upgrades én de the Horseman and Friends for Life Ability Cards, welke allen de prijs halveren. Je hebt dus geen excuus meer om je partner niet even te verwennen.

 

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner