hotness 0
News

Paradise Killer staat te popelen

Gepost door

We leven in een tijd waarin veel waarheden aangehangen kunnen worden. Het gaat er soms niet meer om wat er waar is, maar om wat jij als waarheid beschouwt. DIt element wordt meegenomen in Paradise Killer, een open-wereld onderzoeksgame waarin jij een verdachte mag aanwijzen voor moord. Je dient enkel nog je zaak te onderbouwen.

In de launch trailer wordt zichtbaar dat deze game al snel het levenslicht ziet. Vier september om precies te zijn. Daarnaast worden verschillende soorten gameplay en puzzels getoond waardoor het nog lastig is om uit te vinden wat je precies gaat meemaken op dit wonderlijke eiland. Misschien is het daarom aan te raden om alvast de demo op PC of in de Nintende Switch eshop te downloaden.

Ben je enthousiast? Dan is een snelle beslisser goedkoper uit. Vanaf nu tot 11 september ontvang je op de Switch 20% korting. In Steam loopt deze korting van 4 september tot 18 september.

Wie ga jij beschuldigen?

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Paradise Killer staat te popelen"