hotness 0
FIFA 23
News

Partnerschap tussen FIFA en EA gaat nog voor één jaar door

Gepost door

Het is misschien één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen maanden in de game-industrie. EA-Sports zou per direct gaan stoppen de naam FIFA voor hun voetbal-game. Nu heeft Electronic Arts laten weten dat zij nog wel één jaar verder zullen gaan, maar daarna wordt er toch echt een einde gemaakt aan de samenwerking met de internationale voetbalbond.

De voetbalgames van EA zullen onder een nieuw merk worden gebracht met de naam EA SPORTS FC. Op deze manier wilt de uitgever de groei vergroten en een betere ervaring bieden voor de hele gemeenschap in samenwerking met meer dan driehonderd partners die ze wereldwijd hebben. Deze voetbal-game wordt jaarlijks door meer dan 150 miljoen spelers gespeeld.

“Onze visie voor EA SPORTS FC is om de grootste en meest invloedrijke voetbalclub in de wereld te maken, in het episch centrum van het wereldje van het voetbal,” zegt Electronic Arts CEO Andrew Wilson. “Voor bijna dertig jaar hebben wij aan de grootste voetbalgemeenschap gebouwd, met honderden miljoenen spelers, duizenden atleetpartners en honderden competities, toernooien, federaties en teams. EA SPORTS FC zal er zijn voor alle partijen en voor alle voetbalfans.”

Over de samenwerking met FIFA heeft Wilson het volgende te zeggen: “Wij zijn dankbaar voor de vele jaren samenwerking met FIFA. De toekomst van het wereldwijde voetbal is erg helder en de wereldwijde aanhang is nooit sterker geweest. We hebben een enorme mogelijkheid om EA SPORTS FC in het hart van de sport te plaatsen en om nog meer innovatie en unieke ervaringen naar het voetbal publiek te brengen.”


 

0 reacties op "Partnerschap tussen FIFA en EA gaat nog voor één jaar door"