hotness 0
News

Patch van 9GB verandert een hoop bij Black Ops III

Gepost door

Nu het Double XP-weekend is afgelopen en de eerste DLC is uitgebracht krijgt Black Ops III een patch die een hoop verandert op vooral het gebied van de multiplayer. Ook is de game klaarstoomd voor de maps die de Awakening-DLC met zich meebrengt.

Inhoudelijk is een aantal wapens en scorestreaks aangepast. Zo heeft Rapid Fire op alle wapens nu een groter effect, kun je sneller richten met sommige Assault Rifles en is de movement speed van Submachine Guns iets naar beneden bijgesteld. Ook is er een Daily Challenge toegevoegd in de zombiemodus.

Daarnaast kun zijn de functies in de muliplayerlobby uitgebreid. Men kan nu eindelijk de Combat Record van anderen bekijken, zodat je kunt checken of de kill/death-ratio die vrienden beweren te hebben wel klopt. Ook is het aantal keer dat er op dezelfde map achter elkaar kan worden gestemd nu gelimiteerd, na veel geklaag over de map Combine die wel érg vaak werd gekozen.

Sinds vandaag is de Awakening-DLC voor ongeveer 15 euro te downloaden op de Playstation 4, de Xbox One en PC volgen later. Mocht je de volledige lijst met veranderingen willen lezen, dan kan dat hier.

0 reacties op "Patch van 9GB verandert een hoop bij Black Ops III"