hotness 0
News

Patch zal God of War: Ascension makkelijker maken

Gepost door

Voor velen is het laatste level van de nieuwe God of War: Ascension veel te moeilijk. Het leidt tot frustraties en verstoort de spelervaring. De directeur van Sony Santa Monica, Todd Papy, heeft daarom aangekondigd het level “Trials of Archimedes” uit te balanceren met een patch.

Sony Santa Monica beseft dat vele spelers moeite hebben met het laatste level van God of War: Ascension, “Trials of Archimedes”, en dat Kratos daar al vele malen is gestorven. Todd Papy, directeur bij de ontwikkelaar, zal er dan ook persoonlijk op toezien dat het finale level beter uitgebalanceerd wordt met een patch.

God of War: Ascension is ongetwijfeld de game die menig PS3-bezitter nu in hun consoles hebben steken. De echte Die-hards hebben de brute action game van Sony Santa Monica natuurlijk al uit. Dat het laatste level “Trails of Archimedes” moeilijk was, hebben ze erbij genomen. Toch heeft de ontwikkelaar van GoW:A vele klachten gekregen over hun laatste level en zal daarom tegemoet komen aan hun fans via een patch die de spelervaring moet verbeteren.

0 reacties op "Patch zal God of War: Ascension makkelijker maken"