Peace of Evil is nu te koop...met korting

Peace of Evil
10/05/2019
niet beschikbaar
nee
PC

Games die tot leven worden gewekt met behulp van Kickstarter, komen niet zelden nooit echt van de grond af. De mensen achter het project hebben onderschat hoe moeilijk het is om een game te maken, lopen tegen problemen aan of gaan er simpelweg met het geld vandoor. Maar niet Tamaya Kagiya.

Zijn visual novel, Peace of Evil, zou eigenlijk afgelopen december verschijnen, nadat een succesvolle Kickstarter-campagne $10.925 had opgeleverd. Maar nadat deze was afgelopen, werd het grotendeels stil. Peace of Evil is echter afgelopen vrijdag alsnog verschenen op zowel Steam als MangaGamer!

Om dit heugelijke feit te vieren, kun je het spel gedurende de eerste week aanschaffen met korting. Zo haal je het op Steam met 15% korting, waardoor de prijs van ‚ā¨ 8,19 daalt tot ‚ā¨ 6,96, terwijl MangaGamer $8.45 vraagt in plaats van de gebruikelijke $9.95. Welke jouw voorkeur heeft, laten we je zelf beslissen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, Valve of Tamaya Kagiya, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: MangaGamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner