hotness 0
News

Pearl Abyss en Silicon Studio gaan samenwerken aan Black Desert: Online

Gepost door

Black Desert: Online is geenszins een lelijke game. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Pearl Abyss, de Koreaanse studio achter de game, heeft daarom de handen in een geslagen met Silicon Studio.

Silicon Studio zal direct belletjes doen rinkelen de bij (aspirerende) game-ontwikkelaars onder ons, daar het al zeventien jaar bezig met het ontwikkelen van game-engines en tools voor het maken van games. Hun kroonjuweel is YEBIS, welke onder andere gebruikt is in Dark Souls III en Bloodborne. Deze tool laat je bijvoorbeeld prachtige lichtinval simuleren, mooiere kleuren tonen en stelt je in staat motion blur aan de game toe te voegen.

Het doel van de samenwerking tussen de twee bedrijven is dan ook om YEBIS te implementeren in Black Desert: Online, waardoor het er grafisch flink op vooruit zou moeten gaan. Helaas zijn dit voor nu nog slechts woorden en moeten de daden nog komen. Toch is Pearl Abyss al aardig in zijn nopjes:

''Black Desert: Online heeft nu al uitstekende graphics,'' aldus Pearl Abyss CEO Kyougin Jung. ''maar met de hulp van Silicon Studio zijn we in staat om het uiterlijk van de game naar het volgende niveau te brengen.''

 

0 reacties op "Pearl Abyss en Silicon Studio gaan samenwerken aan Black Desert: Online"