hotness 0
News

Phantom Thief Celianna is Not Safe For Work én in de aanbieding

Gepost door

Het probleem met Steams huidige beleid, waarbij nagenoeg alles op hun store wordt toegestaan, is dat het makkelijk is om titels te missen die je allicht wel interessant hadden geleken. Daarom prijzen wij ons gelukkig dat we mails van ontwikkelaars zelf krijgen, die ons verwittigen van hun releases.

Een voorbeeld hiervan is Phantom Thief Celianna, die vandaag op zowel Steam als MangaGamer is verschenen en op beide platforms is afgeprijsd. Op het platform van Steam betaal je normaal gesproken € 10,79 voor het spel van Kagura Games, terwijl MangaGamer je $ 12.95 vraagt. Maar dat is normaal gesproken.

Om de launch te vieren is de game in de eerste week met 25% in prijs verlaagd, hetgeen betekent dat je op Steam € 8,09 kwijt bent en $ 9.71 paraat moet hebben op MangaGamer. Het is maar wat je voorkeur heeft.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, Valve, Kagura Games of Acerola, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Phantom Thief Celianna is Not Safe For Work én in de aanbieding"