Phil Spencer had twijfels over Keanu Reeves' optreden op E3

Keanu Reeves optreden gedurende de Cyberpunk 2077-sectie van Microsofts E3-conferentie is achteraf gezien een van de meest memorabele momenten van de beurs geweest. Het is daarom ook slecht voor te stellen dat Xbox-hoofd Phil Spencer in eerste instantie geen heil zag in de komst van de filmster.

In een interview met GameSpot vertelt de Amerikaan dat men zich dit jaar wilde focussen op de Xbox One en de content die op korte termijn ervoor gaat verschijnen. Daarom toonde men voornamelijk games die nog voor de volgende E3 zullen verschijnen. Dit besluit heeft men genomen omdat de afwezigheid van¬†Sony de dynamiek van de beurs be√Įnvloedde.

Omdat de focus lag op een goede indruk achterlaten, was men huiverig om de aandacht van de games weg te nemen met de komst van een bekende acteur. ''Mensen hielden er overduidelijk van dat Keanu Reeves op het podium kwam,'' vertelt Spencer aan GameSpot. ''Dit verraste me een beetje. Een positieve ontvangst van bekendheden op de E3 komt niet vaak voor, ook niet bij ons. Een deel van mijn terughoudendheid kwam doordat ik bekendheden op de E3 heb mogen meemaken en dat het allemaal nogal pijnlijk werd om te zien. Het was cool om te zien dat deze keer wel werkte.''

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner