hotness 0
News

Pixie viert verjaardagsfeestje in Masketeers: Idle Has Fallen

Gepost door

Voor de fans van Masketeers: Idle Has Fallen was het gisteren feest. Pixie vierde namelijk haar verjaardag. De muis Pixie is in de game jarig op 8 januari. Om dit te vieren geeft de game een hoop Crystals, Runes en Dust weg en is er een nieuw kostuum beschikbaar speciaal voor de gelegenheid.
 
Het verhaal achter Pixie is donker. Pixie is een weeskind en woonde haar hele jeugd in een weeshuis, waar ze gelukkig was. Al vanaf het moment dat ze kon, werkte Pixie hard, zodat ze van het geld dat ze verdiende cadeautjes kon kopen voor haar zusjes en broertjes in het weeshuis.

Op de verjaardag van het jongste weeskind, koopt Pixie een knuffel van de Little Mouse Knight. Een personage in het favoriete boek van het kleine meisje dat ze al heel lang wilde hebben. Als Pixie terugloopt naar het weeshuis, ziet ze al van ver de rook in de lucht hangen. Als ze dichterbij komt lijkt het weeshuis in vlammen te zijn opgegaan. Alles wat ze liefhad en koesterde ligt nu in de as van wat ooit het weeshuis is geweest.

Vol in paniek, zoekt Pixie naar kinderen die de brand hebben overleefd, maar tot haar grote verdriet zijn al haar zusjes en broertjes meegegaan in de vlammenzee en blijft er voor haar niets meer over van haar jeugd. Ze zakt op haar knieën en drukt de knuffel van de Little Mouse Knight tegen haar gezicht. Het is het enige nog dat ze heeft.

Wanneer de zon opkomt zit Pixie nog steeds in de ruïnes van het huis in dezelfde houding. Door de hitte van de brand is het stuk speelgoed in haar hand vergaan en heeft een kleurvol masker in haar gezicht gebrand. Een masker van alle geluk dat ze ooit heeft gehad en nu verloren heeft.

0 reacties op "Pixie viert verjaardagsfeestje in Masketeers: Idle Has Fallen"