hotness 0
News

PlatinumGames verkoopt mysterieuze items in Bayonetta 2 voor verjaardag, hint naar Amiibo

Gepost door

Bayonetta 2 is alweer twee jaar geleden naar de Wii U gekomen, en om dat te vieren geeft PlatinumGames mysterieuze items weg in de game. Daarnaast laat lichtte Nintendo een stukje van de sluier op betreffende de aankomende Amiibo.

In Bayonetta 2 verzamel je halo’s, gouden ringen die je uit kunt geven aan wapens, moves en andere items. Omdat de game twee jaar bestaat laat Platinum weten dat je nu per level een mysterieus item kunt kopen. Wanneer je de deur van een verborgen winkel hebt gevonden, moet je de super geheime code ↑ ↓ ↑ → ← X B Y A invoeren, om het item te kunnen kopen. Wees wel voorbereid, want ze zijn erg prijzig, maar volgens de ontwikkelaar zeker de moeite waard.

Bijna een jaar geleden werd Bayonetta aangekondigd als karakter voor Super Smash Bros. op de Wii U en 3DS, met een Amiibo in het vooruitzicht. PlatinumGames kon vandaag eindelijk een kleine tease geven naar hoe de Amiibo eruit gaat zien. Volgens game director Yusuke Hashimoto zal elk detail van het personage exact vertaald worden naar de palm van je hand.

De eerste Bayonetta werd afgelopen week overigens backwards compatible op de Xbox One. Een releasedatum voor de Amiibo is helaas nog niet bekend, maar het zal niet lang meer duren.

0 reacties op "PlatinumGames verkoopt mysterieuze items in Bayonetta 2 voor verjaardag, hint naar Amiibo"