Playground zou volgens geruchten aan Fable 4 werken

TBC
Action RPG
nee
Xbox One

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Forza Horizon-ontwikkelaar Playground zou gaan werken aan een open-wereld RPG, waarvoor een tweede locatie met tweehonderd werknemers zou gaan openen. En nu weten we welke game daar ontwikkeld wordt.

Bronnen die nauw betrokken zijn bij de studio wisten Eurogamer te vertellen dat de Playground-locatie in Warwickshire begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe game in het Fable-universum. Het zou hierbij niet gaan om een kleine spin-off, zoals het eerder geannuleerde Legends, maar om een compleet nieuwe verhaalgedreven open-wereld RPG met een aanzienlijk budget, dat vermoedelijk Fable IV zal gaan heten.

Deze zelfde bronnen weten tevens te melden dat Playground nog volop bezig is met het werven van ontwikkelaars voor de tweede locatie van het bedrijf, die momenteel nog geen honderd man sterk is, en dat de ontwikkeling zich dan ook nog in een vroeg stadium bevindt. Een release hoeven we dan ook minimaal de komende twee jaar niet te verwachten.

Hoewel Eurogamer te boek staat als een betrouwbare nieuwssite, die bijvoorbeeld de Switch ruim voor de reveal uit de doeken deed, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat Microsoft de geruchten weigert te bevestigen, noch ontkennen. Er is dus een kans dat Playground met heel iets anders bezig is.

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner