PlayStation 5 al meer dan 10 miljoen keer verkocht

Sony's PlayStation 5 is wereldwijd al meer dan tien miljoen keer verkocht. Dit heeft Sony via een persbericht bekendgemaakt. De console is hiermee de snelst verkopende spelcomputer in de geschiedenis van Sony. Beter dus dan de PlayStation 4 die al relatief indrukwekkende cijfers overlegde.

De PlayStation 5 ging op 12 november 2020 in de verkoop en verkocht dus inmiddels al meer dan tien miljoen keer. Naast dit feitje weet Sony ons nog meer te melden. Zo is de launchgame Marvel's Spider-Man: Miles Morales van Insomniac Games meer dan 6,5 miljoen keer verkocht. De nieuwste blockbuster van Sony, Ratchet & Clank: Rift Apart, verkocht al meer dan 1,1 miljoen keer. Deze game is echter pas een kleine twee maanden in de verkoop.

Social Media

Uiteraard werd deze mijlpaal ook overal op social media gedeeld. Dit werd logischerwijs overladen met reacties over het tekort aan consoles en het feit dat de verkochte aantallen dus veel hoger hadden kunnen liggen. Sony heeft laten weten dat het vergroten van de voorraad momenteel de absolute topprioriteit van het bedrijf is.

Bron: Sony

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner