hotness 0
News

PlayStation Plus-games voor juni vanaf nu te downloaden

Gepost door

De PlayStation Plus-spellen voor deze maand zijn vanaf vandaag te downloaden. PlayStation Plus-leden kunnen vanaf nu de games Star Wars: Squadrons, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown en Operation Tango (PS5) spelen.

In Star Wars: Squadrons neem je het in teams van vijf tegen elkaar op. Voeg je bij de New Republic of de Imperial-vloot. Je komt als piloot zowel op bekende als onbekende plekken uit het Star Wars-universum.
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown is een upgrade van het origineel. De vernieuwde versie heeft op diverse plekken verbeteringen ondergaan, waaronder grafisch. Ultimate Showdown is exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, maar uiteraard is de game middels backwards compatibility speelbaar op de PlayStation 5.

Operation Tango is exclusief voor PlayStation 5-eigenaren beschikbaar. De gane is een spy adventure die in co-op gespeeld wordt.. Met je partner vorm je samen een team, dit doe je als hacker of agent. Het gebruik van je stem staat in Operation Tango centraal. Dit is het enige dat jou en je partner verbindt.

Voor PlayStation-bezitters zonder PlayStation Plus-abonnement is dit wellicht het moment om toe te slaan.

0 reacties op "PlayStation Plus-games voor juni vanaf nu te downloaden"