hotness 0
News

PlayStation Trophies gaan morgen op de schop

Gepost door

Ter voorbereiding op de launch van de PlayStation 5 volgende maand zal morgen een grote update worden doorgevoerd die verandert hoe PlayStation Trophies werken.

Fanatieke trophy-jagers hoeven niet te vrezen dat hun harde werk voor niets was, want alles wat je al hebt blijft bewaard. Het zal enkel op een iets andere manier worden bijgehouden. Want waar je op dit moment nog tot level 100 kan stijgen, zal je in het nieuwe systeem tot 999 kunnen gaan. Daarbij is belangrijk om te vermelden dat je als level 100 dan niet 899 levels erbij moet scoren, daar bestaande levels geconverteerd gaan worden naar de nieuwe maatstaven. Een exacte berekening van de conversie is echter niet voor handen.

In het nieuwe systeem krijg je niet enkel een level, maar ook een rang, welke wordt uitgedrukt door een nieuw icoontje op de plek waar nu een gele ster met een trofee erin in je PSN-profiel staat. De rangen zijn brons 1, brons 2, brons 3, zilver 1, zilver 2, zilver 3, goud 1, goud 2 en goud 3 en uiteindelijk platinum, zoals je kunt zien in dit overzicht:

Als jij zo iemand bent die graag stoeit met trophies, zal je blij zijn om te horen dat ontwikkelaars vanaf nu gebruik kunnen maken van een functie die al jaren te vinden is op de Xbox One: de mogelijkheid om te zien hoever je bent met de vereisten voor de trophies. Al moet het spel in kwestie dat dus wel ondersteunen.

0 reacties op "PlayStation Trophies gaan morgen op de schop"