Pokémon GO Fest 2020 is volledig digitaal

Pokémon: GO
2016
niet beschikbaar
ja
iPhone

Met het oog op de huidige pandemie heeft Niantic besloten dat Pokémon GO Fest er in 2020 een beetje anders uit zal gaan zien. In plaats van dat we met zijn allen afreizen naar specifieke locaties waar het evenement wordt gehouden, zal de evenement volledig digitaal zijn, waardoor je het vanuit huis kunt spelen.

Pokémon GO Fest, voor zij die het niet kennen, is een twee dagen durend evenement waarbij je zeldzame Pokémon kunt verdienen, evenals een mythische Pokémon. Zo kregen gamers in voorgaande jaren de kans om Mew, Celibi en Jiraichi bijvoorbeeld maanden voor de rest van de wereld te verdienen. En onze verwachting is dat we dit jaar Shaymin kunnen krijgen.

Deze verwachting is natuurlijk niet uit de lucht gegrepen, daar er aanwijzingen voor zijn. Zo zijn op de afbeelding van Pokémon GO Fest drie van de vijf Pokémon grassoorten (Oddish, Cherrim en Alolan Exeggutor) én zijn het tot nu toe altijd de schattige Pokémon geweest die niet in raids, maar research verschenen. En laten we eerlijk zijn, dat gaat zeker op voor Shaymin.

Pokémon GO Fest zal op 25 en 26 juli plaatsvinden en vereist dat je een ticket koopt voor echt geld. Hiermee kun je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, op beide dagen deelnemen.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner