hotness 0
News

Pokémon: GO wellicht spoedig in Europa en Japan, krijgt onder andere ruilsysteem

Gepost door

Volgens The Wall Street Journal komt Pokémon: GO toch binnen een paar dagen naar onder andere Nederland. Volgens hun bronnen wordt de game spoedig uitgerold in Europa en Japan. Ondertussen heeft Niantic aangegeven de game flink te gaan verbeteren.

Niantic gaf al eerder aan dat de uitrol was gestopt vanwege problemen met de servers, maar van horen en zeggen lijkt de game al beter te lopen. Niantic werkt hard aan het voorkomen van overbelaste servers, waardoor het zeker mogelijk is dat de bron van The Wall Street Journal gelijk heeft.

Andere dingen waar de ontwikkelaar aan werkt zijn een ruilsysteem en de Pokéstops. Binnenkort is het dus mogelijk om net als in de handheld games je Pokémon te ruilen om alle 151 verschillende te verzamelen. De Pokéstops, waar men items als als Pokéballs, potions, revives en berries krijgt, zullen meer features krijgen.

Tot slot wordt de AR-modus, waarbij de camera wordt gebruikt om de Pokémon op straat te simuleren, verder verbeterd. Naar eigen zeggen is dit nog slechts een eerste goede stap in de richting.

0 reacties op "Pokémon: GO wellicht spoedig in Europa en Japan, krijgt onder andere ruilsysteem"