hotness 0
News

Pokémon Legends: Arceus is een nieuwe game in de Sinnoh-regio

Gepost door

Met de komst van Pokémon: Brilliant Diamond en Shining Pearl zullen miljoenen gamers eind dit jaar terugkeren naar de Sinnoh-regio om de vierde generatie opnieuw te beleven. Maar Game Freak voedt niet enkel onze nostalgie.

In de Pokémon Presents die gisteren werd uitgezonden werd namelijk nóg een game aangekondigd die zich afspeelt in de Sinnoh-regio. Niet Reflective Platinum, maar een open wereld-game die zich in het verre verleden afspeelt.

Pokémon Legends: Arceus, zoals het spel zal gaan heten, lijkt op het eerste gezicht op een kruising van Pokémon: Sword & Shields Wild Area en Pokémon: Let's GO. Spelers sluipen rond in een grootse open vlakte om Pokémon te vinden, welke kunnen worden gevangen met ogenschijnlijk houten Pokéballs. Wat hierbij opvalt is dat je Pokémon kunt verzwakken voor je ze aan je team probeert toe te voegen, maar dat dit geen vereiste is, zoals we kunnen zien in onderstaande trailer. Legends onderscheidt zich echter op meer fronten van de hoofddelen. Met de starters bijvoorbeeld.

In Pokémon Legends: Arceus kies je niet tussen Chimchar, Turtwig en Piplup, noch heb je een ander traditioneel trio. In plaats daarvan kun je kiezen uit Rowlett, Oshawott en Cyndaquil. Gaat dit de game zijn die de formule gaat revolutioneren? We ontdekken het begin 2022.

           

0 reacties op "Pokémon Legends: Arceus is een nieuwe game in de Sinnoh-regio"