Pokémon: Rumble - Rush komt naar mobiele devices

Pokémon: Rumble - Rush
niet beschikbaar
nee
iPhone

Na Pokémon: Rumble op de Wii, Rumble - Blast en World op 3DS en Rumble U op Wii U is het tijd voor een vijfde deel in de serie. Pokémon: Rumble - Rush verschijnt echter niet een Nintendo console, maar op Android en iOS.

Net als eerdere delen in de serie is Rush een game waarin je speelgoed-Pokémon gebruikt om gebieden te ontdoen van vijandelijke Pokémon, waarna je een kans hebt dat ze zich bij je voegen. Het einddoel is natuurlijk om alle Pokémon in het spel te verzamelen en alle levels te voltooien, inclusief de sterke boss Pokémon die je weg versperren.

Pokémon: Rumble - Rush is een free-to-play-titel, al bevat het natuurlijk wel premium valuta in de vorm van munten en tickets. Hiervoor dient dus echt geld te worden neergelegd. Dat blijkt uit berichten vanuit Australië, waar de Android-versie reeds middels een soft launch verschenen is. Wanneer de iOS-versie en de rest van de wereld aan de beurt zijn is niet bekend, maar een persbericht van Nintendo heeft het over ''binnenkort''.

Het persbericht spreekt verder ook van onontdekte levels, welke de speler die het als eerst vindt een naam kan geven. Deze naam zullen alle spelers die het nadien vinden dan ook te zien krijgen. Maar hoe dit exact werkt, is nog niet duidelijk.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties

Games Headliner