hotness 0
News

Pokémon Sun & Moon uitgelekt, zaterdag Pokémon-marathon op Twitch

Gepost door

Het handelsmerk van de vermoedelijk nieuwe delen van Pokémon-games zijn verschenen op de European Union Trademark Database. Gezien de logo's en de vrij gedetaileerde beschrijvingen kunnen we er vanuit gaan dat we morgen waarschijnlijk meer gaan horen over Pokémon Sun & Moon.

Verder is er eigenlijk nog niets bekend over de games, maar te verwachten is dat het de volgende Pokémon-delen voor de 3DS betreft, alhoewel een aankondiging vor de NX niet onmogelijk zou zijn. Ook is niet bekend of het daadwerkelijk een nieuwe generatie betreft of een nieuw verhaal in de Kalos-regio, zoals Black 2 dat ook was. Morgen om 16:00 uur streamt Nintendo een Nintendo Direct geheel in het teken van de serie, dus dan horen we ongetwijfeld meer.

Zaterdag komen ook de digitale versies van de eerste Pokémon-games uit voor de Nintendo eShop, en op die dag streamt Nintendo ook een ware Pokémon-maraton. Daarin gaan ze 24 uur lang onder andere gameplay en populaire afleveringen en films streamen. Ook deze stream begint om 16:00 uur en is te zien op het Twitch-kanaal van Nintendo.

0 reacties op "Pokémon Sun & Moon uitgelekt, zaterdag Pokémon-marathon op Twitch"