hotness 0
News

Poly Bridge 2 komt deze maand nog

Gepost door

Poly Bridge 2, de knotsgekke game waarin je auto's over een rivier of kloof moet helpen, verschijnt deze maand nog op zowel Steam als de Epic Games Store. Dit laat ontwikkelaar Dry Cactus weten via hun persportaal.

Wie de eerste Poly Bridge heeft gezien of gespeeld, zal aan de launch date trailer zien dat er niet bijster veel aan het spel gewijzigd is op het eerste gezicht. Onder de motorkap is echter flink gesleuteld. Zo zal het spel nieuwe mechanics introduceren, draait het op een custom physics engine en bevat het workshop campaigns.

Andere noemenswaardige aspecten van Poly Bridge 2 zijn, althans volgens de ontwikkelaar, de soundtrack, leaderboards en een verbeterde sandbox. Hiernaast hebben bruggenbouwers nieuwe tools tot hun beschikking, zoals een scanner die laat zien waar je constructie begon te falen en video's in hogere resolutie. De belangrijkste is echter de Twitch-ondersteuning.

Ben jij een streamer en wil je je publiek meer betrekken? Dan kan met Poly Bridge 2. Kijkers kunnen ontwerpen inschieten om je te helpen in een level waar je vastzit. Zo overwinnen jullie het obstakel samen.

           

0 reacties op "Poly Bridge 2 komt deze maand nog"