hotness 0
News

Post Malone geeft virtueel concert ter ere van 25 jaar Pokémon

Gepost door

Ter ere van de 25ste verjaardag van de Pokémon-serie, zal artiest Post Malone later deze maand een virtueel concert geven. Dit maakten The Pokémon Company en muzikant zojuist bekend met onderstaande video.

Het concert, dat op 27 februari (28 februari in onze regio) zal worden gehouden, is slechts een voorbode van het één jaar durende P25 Music-programma, waarin ook onder andere Katy Perry te zien zal zijn. The Pokémon Company heeft hiervoor de handen ineengeslagen met de Universal Music Group. Wat dit precies gaat opleveren is een verrassing, maar informatie die GameQuarter heeft mogen ontvangen spreekt over nieuwe muziek, stijlen en momenten uit het oogpunt van Pokémon. En natuurlijk is dat ook leuk voor de artiesten:

"Ik ben al zeer lang Pokémon-fan. Het is dus geweldig om headliner te zijn op het Pokémon Day-concert ter viering van het 25-jarig jubileum", aldus Post Malone.

Het concert zal vanaf 01:00 te volgen zijn op het Pokémon YouTube-kanaal en eindigen met meer details over toekomstige gebeurtenissen in het kader van P25 Music.

           

0 reacties op "Post Malone geeft virtueel concert ter ere van 25 jaar Pokémon"