hotness 0
News

Pre-order bonus Rayman: Legends geeft toegang tot kekke kostuums

Gepost door

Zojuist konden we een video plaatsen waar Rayman in de mix gegooid werd met Splinter Cell. Nu blijk dat dit slechts een voorproefje is van wat gaat komen.

Spelers die Rayman: Legends pre-orderen zullen namelijk bij aankoop een code ontvangen om kekke pakjes mee te downloaden. In totaal zijn er drie kostuums, een voor elke console. Helaas zal het dus niet mogelijk te zijn om een drie speler verkleedpartij te houden.

Wii U-spelers mogen met Barbara in de huid van Aveline De Grandpré kruipen. Aveline is de hoofdrolspeelster uit de Vita-game Assassin's Creed: Liberation, en is de enige vrouwelijke assassin tot op heden.

Op de PlayStation 3 blijven we in de AC-sfeer en is Rayman degene die zich hidden blades aan mag meten. Onze ledemaatloze held zal de rol van Edward Kenway aannemen, grootvader van AC 3's Connor en de Assassin die je mag besturen in Assassin's Creed IV: Black Flag.

Last But Not Least mag ook de Xbox 360 een kostuum ontvangen. Hier zet Rayman de groene goggles van Sam Fisher op.

Gezien de eerdere video een level toonde dat op Splinter Cell gebaseerd is, is het niet ondenkbaar dat ook andere franchises hun opwachting gaan maken. Gezien de stal van Ubisoft zal er keuze zijn uit tientallen franchises zoals: Assassin's Creed, Watch_Dogs, Ghost Recon, Far Cry, Call Of Juarez, Heroes Of Ruin, ZombiU, Just Dance, Raving Rabbids, South Park, Might & Magic, Prince Of Persia, Beyond Good & Evil, Driver, H.A.W.X., Rainbow Six, Brothers In Arms & Shootmania.

 

0 reacties op "Pre-order bonus Rayman: Legends geeft toegang tot kekke kostuums"