hotness 0
News

Pre-order inhoud van Tekken Tag Tournament 2 beschikbaar

Gepost door

Namco Bandai Games heeft zojuist een persbericht uitgestuurd waarin de verschillende items die je krijgt bij het pre-orderen van de game bekend gemaakt zijn. Door hem vooraf te bestellen in een geregistreerde shop als Bol.com, 12game, Freerecordshop ed. heb je recht op volgend lekkers:

  • Exclusieve karakters: Direct toegang tot Kunimitsu en Ancient Ogre
  • Snoop Dogg Stage: De Doggfather maakt zijn opwachting in zijn speciale Snoop Dogg Stage. Dit exclusieve level is geheel in traditie van de TEKKEN games gemaakt en zit boordevol mooie vrouwen. De achtergrond muziek is ook van de Doggfather himself: Knocc ‘Em Down.
  • The Bikini Bundle: Meer dan 150 verschillende badkledij om je karakters aan te kleden om zomers tegen elkaar te vechten
  • Lili de Rochefort’s jurkje: Een van de speciale aanpasbare kostuums van dit iconische TEKKEN personage. Dit item maakt ook gebruik van de Havoc physics engine.
  • Additionele content voor PSN: Wanneer je de PS3 versie hebt besteld, ontvang je een exclusief Dynamisch Thema voor je PlayStation 3
  • Additionele content voor XBL: Wanneer je de Xbox 360 versie hebt besteld, ontvang je twee avatar items

Bij de collector's editie krijgt je zelf een exclusieve stalen case inclusief de originele soundtrack én een artbook met meer dan 200 pagina's van de game. Een hele mooie pre-order als je het ons vraagt.

0 reacties op "Pre-order inhoud van Tekken Tag Tournament 2 beschikbaar"