hotness 0
News

Prey 2 in ontwikkeling bij Arkane Studios

Gepost door

Prey 2 wordt momenteel ontwikkeld door Arkane Studios, de makers van Dishonored. Dat blijkt uit een gelekte interne e-mail. Geen van de betrokken partijen wil het nieuws echter bevestigen.

Prey 2 moet de opvolger worden van Prey, een FPS waarin je het als Indiaan tegen aliens moest opnemen. Het spel zou momenteel in ontwikkeling zijn bij de Texaanse afdeling van ontwikkelaar Arkane Studios.

De gelekte mail is van de hand van Raphael Colantonio, creative director bij Arkane. Uit de mail blijkt dat Prey 2 al eind mei werd goedgekeurd. Hij zou een mail gestuurd hebben naar de medewerkers van Arkane Studios, waarin het volgende staat te lezen: “Nu dat het nieuws van Prey 2 bekend is, zullen we gecontacteerd worden door journalisten die meer willen weten. Gelieve niet op hun vragen te antwoorden.”

Volgens Kotaku zou Arkane Austin van Prey 2 de spirituele opvolger van System Shock 2 willen maken. Wat Human Head al had gemaakt, wordt niet hergebruikt. Meer informatie is niet beschikbaar. Noch Arkane, noch Bethesda willen commentaar geven.

0 reacties op "Prey 2 in ontwikkeling bij Arkane Studios"