hotness 0
News

Prince of Persia: The Forgotten Sands krijgt datum

Gepost door

Er zijn nieuwe details vrijgekomen over met name de Wii versie van Prince of Persia: The Forgotten Sands. Tevens weten we nu wanneer we de game mogen verwachten, namelijk op 20 mei.

De Wii versie van The Forgotten Sands zal alles uit de Nintendo Wii gaan halen. Het is een nieuw avontuur in het Sands of Time universum. De prins verlaat in de game het koninkrijk van zijn vader en komt in een nieuw mysterieus rijk terecht. Hierin heeft hij zijn klim- en klauterkunsten hard nodig om te overleven. Tevens moet hij een mystiek paleis van de ondergang zien te redden.

De klassieke gameplay van de serie is in de Wii versie opnieuw uitgevonden, waardoor spelers in staat zullen zijn om ongeƫvenaarde manoeuvres te maken. De prins heeft in het spel een bepaalde macht over zijn omgeving en vijanden, die hij slim zal moeten gebruiken. Verder zal de singleplayer zo`n vijftien uur in beslag gaan nemen en is de replay waarde volgens Ubisoft hoog. Op bepaalde epische momenten zul je op het puntje van je stoel zitten.

Samen met deze informatie zijn er twee screenshots van de Wii versie vrijgegeven.

0 reacties op "Prince of Persia: The Forgotten Sands krijgt datum"