Pro Evolution Soccer 2018 oogt nóg beter na de nieuwe update

Pro Evolution Soccer 2018
12/09/2017
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Gamers die nu Pro Evolution Soccer 2018 opstarten, zullen aangenaam verrast gaan worden. Konami heeft namelijk Data Pack 3 gelanceerd, die het uiterlijk van sommige spelers opvijzelt en in-game content up-to-date brengt.

Voor deze pack werden de spelers van Liverpool, Valencia en AC Milan van top tot teen opnieuw bewerkt, zodat ze realistischer ogen dan ooit. Verder zijn ook Lionel Messi, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Nélson Semedo en Paulinho van FC Barcelona en Mauro Icardi, Roberto Gagliardini, Borja Valero en Dalbert Henrique onder handen genomen.

Ter voorbereiding van het WK2018 zijn de gloednieuwe tenues van elf landen ook aan de game toegevoegd. Deze landen zijn Duitsland, Japan, België, Colombia, Uruguay, Spanje, Italië, Noord-Ierland, Argentinië, Wales en Tsjechië.

Bij een nieuw kloffie horen natuurlijk nieuwe sneakers. En ook op dit gebied stelt Data Pack 3 niet teleur. Met drie paar schoenen van Nike, twee setjes van Puma en vier paar schoenen van Adidas kunnen je spelers immers ongetwijfeld uit de voeten. En die voeten kunnen ze dan richting de laatste toevoeging bewegen: twee nieuwe voetballen, te weten de Uhlsport Elysia 2017/18 en Adidas UCL Finale Kiev.

Bron: InsideGamer

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner