hotness 0
News

Probeer de nieuwe map van PlayerUnknown's Battlegrounds dit weekend zelf

Gepost door

Terwijl Epic Games naar verluidt ervoor gekozen heeft om de map van Fortnite aan de lopende band te veranderen om spelers geïnteresseerd te houden, kiest PUBG Corp voor een meer traditionele aanpak. De game heeft reeds twee maps waar spelers op kunnen spelen en de derde is onderweg.

Voor wie niet kan wachten op Codename: Savage hebben we goed nieuws: die naam is gedumpt en de map heet nu Sanhok. Dat is echter niet alles wat gewijzigd is. Er is een groots grottenstelsel toegevoegd waarin je kunt schuilen, de namen van plekken van de map zijn gewijzigd en de drops zijn aangepast. Wapens als de Scar-L en AKM zouden hierdoor minder zeldzaam moeten worden.

Maar je klikte natuurlijk niet op dit bericht om de ins-and-outs van de nieuwe map te lezen, maar om te leren wanneer je er zelf mee aan de slag kunt. Het antwoord daarop is 11 mei, vanaf vier uur 's nachts, tot 14 mei, om een uur in de middag. Dit geldt overigens wel enkel voor gamers die het spel op Steam hebben en hier op de Experimental Server zitten.

0 reacties op "Probeer de nieuwe map van PlayerUnknown's Battlegrounds dit weekend zelf"