Professionele Overwatch-spelers kunnen een respectabel salaris van Blizzard tegemoet zien.

Overwatch
24 mei 2016
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Blizzard is op dit moment een van de grootste spelers in de eSports-scene. De uitgever heeft met StarCraft II, Heroes of the Storm en Hearthstone enkele van de populairste competitieve games in handen en gaat nu ook groots inzetten op Overwatch.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat teams die deelnemen aan de Overwatch League, de door Blizzard georganiseerde competitie, een minimum salaris van $50.000 tegemoet kunnen zien. Dit salaris kan door de jaren heen verder oplopen en is exclusief eventuele gewonnen prijzen in de toernooien en andere, niet gespecificeerde, bonussen.

Dat Blizzard zich van zijn beste kant toont, blijkt ook uit de secundaire voorwaarden van de arbeidsovereenkomst. Gamers die bij Blizzard tekenen krijgen namelijk een uitgebreid pensioenplan en een zorgverzekering, twee dingen die in de Verenigde Staten verre van vanzelfsprekend zijn.

Op dit moment zijn er zeven Overwatch eSports-teams die leden kunnen gaan werven van 1 augustus tot 30 oktober 2017. Dus als jij denkt dat jij (een van) de beste Overwatch-speler(s) ter wereld bent, dan is dit je kans om dat te bewijzen.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner