hotness 0
News

Profiteer van launch korting op Mira and the Mysteries of Alchemy

Gepost door

Iedereen die een beetje bekend is met de spellen van Kagura Games, zal ze direct als dusdanig herkennen. De stijl van de visual novels, evenals de thematiek en presentatie, komt heel erg met elkaar overeen, zelfs wanneer de spellen niet door dezelfde ontwikkelaar gemaakt zijn.

Mira and the Mysteries of Alchemy is hier op meerdere fronten een uitzondering op, daar het geen NTR of dungeon crawling bevat, geen man in zicht heeft en omdat het hoofdpersonage niet zomaar een normale vrouw is. Wij adviseren daarom onderzoek te doen voor je het spel koop op basis van het artwork. Wil je het echter ook hierna spelen, dan kun je tot 23 oktober op MangaGamer profiteren van 10% korting, waardoor de prijs daalt van $19.95 naar $17.95.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Kagura Games, MangaGamer of dieselmine, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Profiteer van launch korting op Mira and the Mysteries of Alchemy"