hotness 0
News

Prototype 2 is nu wel heel goedkoop op Steam

Gepost door

Hoewel we ook nu in het voorjaar overspoeld worden met toptitels als God of War, Far Cry 5 en Ni No Kuni II, kan het nooit kwaad om even terug te kijken. Terug naar de grote releases van een paar jaar geleden, waarvan je er allicht een gemist hebt die je wel zou willen spelen. Mocht een van die titels Prototype 2 zijn, dan heb je geluk!

Het spel van Activision is namelijk tot 16 april met 75% afgeprijsd, waardoor je het al voor een relatief lage prijs van € 7,49 in huis haalt. Best prijzig voor een zes jaar oud spel, tot je in acht neem dat die normaal nog altijd € 29,99 kost.

Mocht je de serie in zijn geheel nog willen proberen, dan kun je ook de Prototype-bundel scoren. Hier zitten de twee games en de Radnet-uitbreiding in, waarvoor je in zijn totaliteit € 12,49 kwijt bent, ook 75% goedkoper dan de reguliere € 49,99. Zowel de game als de bundel kun je hier vinden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Radical Entertainment of Activision , noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Prototype 2 is nu wel heel goedkoop op Steam"