PS5-game doet zijn intrede in Monthly Games PS+

Met de komst van de PlayStation 5 op 19 november kon het niet anders dat  PlayStation Plus ook voor de PS5 iets in petto zou hebben. Dit blijkt nu ook zo te zijn bij de aankondiging van de nieuwe Monthly Games. PS5 bezitters kunnen namelijk aan de slag met de game Bugsnax.

Als journalist op Snaktooth Island beleef je in first-person view een avontuur, waarbij je probeert de bewoners van het eiland weer te verenigen. Naast Bugsnax wordt er ook gedacht aan de gamers die nog niet de overstap wagen naar de next-gen console. Fans van Lord of the Rings kunnen hun hart ophalen met Middle-Earth: Shadow of War, het succesvolle vervolg op Middle-Earth: Shadow of Mordor. Met Tamri├źl neem je het op tegen hordes aan orc-captains die je het leven zuur maken en herinneren wat je ze hebt aangedaan in het verleden.

Naast Middle-Earth: Shadow of War kun je ook aan de slag met Hollow Knight: Voidheart Edition. Een 2D platformer die je het in de onderwereld van Hollownest laat opnemen tegen de meest bizare beesten.

De twee games zijn vanaf 3 november beschikbaar en te downloaden tot 30 november. Bugsnax is al vanaf 12 november te downloaden en zal tot 4 januari van het jaar 2021 beschikbaar zijn.

Heb je de game Bugsnax overigens niet meer op je netvlies staan? Fris dat beeld dan even op met onderstaande trailer.

Bron: PlayStation Blog

Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties

Games Headliner