Qwertee geeft je kans op oude designs

Wie met enige regelmaat op GameQuarter komt, heeft ongetwijfeld gehoord van webwinkel Qwertee. De website verkoopt dagelijks andere t-shirts, welke wij delen indien wij denken dat het interessant is voor gamers. Immers vis je achter het net als je niet binnen 48 de designs koopt.

Heb jij net als ondergetekende hierdoor wel eens een shirt gemist wat je heel graag had gehad, dan is er spijtig genoeg weinig aan te doen. Weinig, maar niet niks. De Mega Insanitee Sale is immers weer begonnen, hetgeen betekent dat je voor ‚ā¨ 5,- een willekeurig T-shirt toegestuurd krijgt, met gratis verzending vanaf zes stuks. Deze¬† shirts bevatten reserves om beschadigde en verloren exemplaren te vervangen, dus ook van designs die allang niet meer op de website staan. Neem jij de gok?

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Qwertee

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner