hotness 0
News

RAM Pressure wordt op de schop genomen

Gepost door

Het eerste seizoen van shooter RAM Pressure is zojuist afgelopen en blijkt een hele leerzame ervaring geweest te zijn voor het team dat het spel heeft mogen ontwikkelen. Want hoewel door het seizoen heen al heel wat veranderingen zijn doorgevoerd, zijn ze nog lang niet klaar.

In een community update wordt kort aangestipt hoe het algoritme voor vijanden wordt aangepast en dat de EMP shots voor de grenade launcher opnieuw worden gebalanceerd. Het gros van de tekst is echter gewijd aan de nieuwe Syndicate Credits.

Syndicate Credits zijn beschikbaar voor iedereen die de zesde missie in het verhaal heeft voltooid en kunnen worden gespendeerd in het Syndicate tabje. Hiermee kun je krachtige wapens en gear aanschaffen, die je slechts zelden zult tegenkomen als je de game op de normale manier speelt. Je voelt de microtransacties al aankomen. Echter zijn die er niet.

Het idee van Syndicate Credits is dat spelers die meer tijd spenderen en beter presteren de mogelijkheid krijgen om zichzelf te verbeteren. Daarom is deze valuta enkel in-game te verdienen door gevechten te spelen en een goede ranking te verkrijgen. Sterker nog: iedereen die heeft deelgenomen in het eerste seizoen krijgt nu beloningen aan de hand van onderstaande tabel:

De booschap is duidelijk: blijft vooral spelen.

0 reacties op "RAM Pressure wordt op de schop genomen"