hotness 0
News

Rare wilt oude IP's nieuw leven in blazen

Gepost door

Ben jij een van die mensen die al tijden zit te wachten op een nieuwe Battletoads, Banjo Kazooie of Viva Piñata? Dan zal je wachten beloond worden. Althans, dat zegt Ken Lobb van Microsoft Studios.

In een interview op podcast The Inner Circle werd geïnformeerd naar het vernieuwen van het Battletoads handelsmerk. Veel mensen zochten hier gelijk iets achter en hoopten op een nieuw deel van de game. En dat zou nog wel eens kunnen gaan gebeuren.

''Zal er ooit een nieuwe Banjo, Viva, Blast Corps of Battletoads komen? Ja, op een dag. En ik denk dat de reden dat je dingen zoals het Battletoads handelsmerk hernieuwd ziet, is omdat we weten dat er waarde aan zit.

Dus we vernieuwden het handelsmerk. Betekent dat dat het dit jaar komt? Nee. Betekent dat dat het nooit komt? Absoluut niet. We hebben intern een hoop passie voor elk van de games. En we hebben verrassingen in petto voor de nabije en verre toekomst.''

Later in het interview werd ook Perfect Dark aangehaald. Ondanks herhaalde geruchten heeft Lobb laten weten dat hiervan momenteel geen nieuw deel op de planning staat, maar dat het intern wel regelmatig aangehaald wordt als onderdeel van de nieuwe generatie.

0 reacties op "Rare wilt oude IP's nieuw leven in blazen"