hotness 0
News

Ready at Dawn heeft nog steeds plannen met The Order 1886-franchise

Gepost door

Game Informer heeft vandaag een interview online gezet met de oprichters van Ready at Dawn. Daarin deed een van de ontwikkelaars een interessante uitspraak over de IP van hun game The Order 1886.

Toen Ru Weerasuriya de vraag kreeg wat er met de franchise ging gebeuren, moest hij zijn woorden vrij exact formuleren om niets weg te geven van wat de plannen zijn. Hij zei namelijk dat ‘er zeker een toekomst voor de IP is’, maar of dit een nieuwe game gaat zijn was niet duidelijk.

‘De beste manier om te antwoorden zonder iets weg te… Is er een toekomst voor de IP? Ja, er is zeker een toekomst. Die toekomst was al zeker vanaf de eerste dag dat we eraan begonnen te werken. Zoals je weet, en anderen die de game gespeeld hebben, is er een grotere verhaallijn. Er is een macro-verhaal dat doorgaat, het is een IP die groter is dan de verhaallijnen die wij hebben gecreĆ«erd.'

Wellicht dat er plannen zijn voor een film van de serie, maar het zou ook zomaar kunnen dat er gewoon een game komt als opvolger van The Order 1886. De game werd destijds sterk bekritiseerd om de magere speelduur en gameplay, ondanks het goede uiterlijk.

0 reacties op "Ready at Dawn heeft nog steeds plannen met The Order 1886-franchise"