hotness 0
News

Red Bull kondigt een nieuw seizoen van Red Bull Strijders aan

Gepost door

Hier in de Benelux staan eSports nog enigszins in hun kinderschoenen. Daarom is het zo dat wanneer een grote naam als Red Bull een toernooi aankondigt, dat direct groot nieuws is. En laat dat nou precies zijn wat het bedrijf gedaan heeft.

De makers van het welbekende energiedrankje hebben zich in de afgelopen jaren in allerlei markten gemengd, waaronder dus ook videogames. Dit deden ze afgelopen jaar al met het Red Bull: Strijders-programma, dat dit jaar een comeback maakt en spelers de kans biedt om voor Nederland uit te komen op EVO 2019.

Concreet worden er twee toernooien georganiseerd, waarin spelers het tegen elkaar opnemen in Super Smash Bros. Ultimate en Tekken 7. De beste vier van beide toernooien nemen het vervolgens tegen elkaar op in een finale, welke bepaald welke twee spelers naar Amerika mogen afreizen.

Als je kans wilt maken op een plekje moet je overigens wel snel zijn. Het eerste toernooi is namelijk al volgende zaterdag, op 9 februari, op de Raadhuisstraat 134 in Alphen aan den Rijn. Mocht dat iets te kort dag voor je zijn, dan kun je ook alvast 6 april vrijhouden om aan de tweede ronde mee te doen. En  reserveer dan ook even 15 juni, want dan worden de finales uitgevochten.

Voor deelname aan de kwalificaties moet je minimaal zestien jaar zijn en je ter plekke inschrijven tussen elf en twaalf uur in de ochtend. Vervolgens gaat het toernooi van start, welke naar verwachting tot ongeveer acht in de avond zal duren. Tickets voor het evenement zijn hier te krijgen.

0 reacties op "Red Bull kondigt een nieuw seizoen van Red Bull Strijders aan"