Red Dead Redemption 2 komt eindelijk naar PC

Red Dead Redemption 2
26/10/2018
Action adventure
ja
PlayStation 4, Xbox One

We hebben er lang op moeten wachten, maar volgende maand is dan het toch eindelijk zo ver; dan verschijnt Red Dead Redemption 2 voor de PC.

Wie al direct naar Steam trekt, komt helaas van een koude kermis thuis. Want hoewel het spel op een hoop platformen verschijnt in november, is die van Valve er niet een van. Die krijgt om wat voor reden dan ook de game pas in december. De winkels die het spel wel direct ontvangen zijn: Rockstar Games Launcher, Epic Games Store, GreenManGaming, de Humble Store en andere, niet gespecificeerde, digitale retailers.

Wie de game voor diens release op 5 november reserveert bij een van deze winkels, krijgt 25 goudstaven om te gebruiken in Red Dead Online. Wie de game echter bij Rockstar zelf reserveert, profiteert van veel meer lekkers. Niet enkel krijg je namelijk dubbel zoveel goudstaven en (wederom niet gespecificeerde) bonussen voor de singleplayer, maar je mag ook twee games uitzoeken van onderstaande lijst, die dan kosteloos aan je bibliotheek van de Rockstar Games Launcher worden toegevoegd:

  • Grand Theft Auto 3
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

Omdat PC gamers zo ontzettend lang hebben moeten wachten voordat ze met dit spel aan de slag mochten, krijgen ze bovendien enkele kleinigheidjes bij de launch. Dit zijn onder andere nieuwe Bounty Hunting-missies, Gang Hideouts en wapens. Meer hierover horen we aankomende woensdag.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Rockstar, Take-Two, GreenManGaming, Humble Store of Epic Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: InsideGamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner