hotness 0
News

Registreer je nu voor de bèta van Sniper: Ghost Warrior 3

Gepost door

Games maken is duurder dan ooit tevoren en dus stellen ontwikkelaars alles in het werk om er zeker van te zijn dat hun product in de smaak valt. Een van de dingen die vaak gedaan wordt, is het opzetten van bèta's waarmee de reactie van gamers gepeild kunnen worden en waarmee bugs gevonden kunnen worden.

CI Games, de ontwikkelaar van Sniper: Ghost Warrior 3, is daarom nu begonnen met het rekruteren van mensen om deel te nemen aan een open bèta van de game, welke bestaat uit twee singleplayer-missies genaamd Cut Off en Blockout.

''We kunnen niet wachten om fans van de Sniper: Ghost Warrior-serie een voorproefje te geven van wat er komen gaat als de game op 4 april 2017 verschijnt,'' laat CI Games CEO Marek Tymiński weten. ''Dit is een technische test en we moedigen iedereen aan om ons feedback te geven op de Steam forums aan de hand van hun ervaringen. We hopen dat ze genieten van wat ze spelen!''

De deuren van de Sniper: Ghost Warrior bèta staan dus wijd open en gegadigden kunnen zich hier inschrijven. Op de bèta zelf moeten we echter nog wachten, want deze gaat pas op 3 februari van start.

 

0 reacties op "Registreer je nu voor de bèta van Sniper: Ghost Warrior 3"