hotness 0
News

Reis volgende maand af The Crown Tundra in Pokémon Sword en Pokémon Shield

Gepost door

Na de Isle of Armor te hebben voltooid (en gerecenseerd), was de vraag van vele gamers hetzelfde: wanneer volgt The Crown Tundra? In een speciale Pokémon Direct is hier vandaag antwoord op gegeven.

The Crown Tundra zal vanaf 23 oktober te downloaden zijn voor eenieder die de Expansion Pass voor Pokémon Sword en / of Shield heeft. Na de download zullen spelers worden aangesteld als expedition chief in een uitbreiding die de nadruk lijkt te leggen op legendarische Pokémon en Max Raid Battles. Spelers verkennen in groepen van vier een soort dungeon, waarin legendarische Pokémon slapen. Dit is niet slechts een selectie, maar de volledige collectie legendaries van de eerste zeven generaties, al zijn er wel version exclusives.

Met deze nieuwe krachtige Pokémon in hun team, kunnen spelers deelnemen aan het Star Tournament, waarin ze samenwerken met karakters als Gym Leaders, rivalen en voormalig kampioen Leon in tag team-gevechten.

Mocht jij nou nog twijfelen over de aanschaf van de expansion, dan is deze Direct alsnog gevuld met goed nieuws. Want ook andere spelers krijgen iets leuks, zoals acht verschillende Pikachu die petten dragen. Je hebt hier speciale codes voor nodig, waar van de eerste P1KACHUGET is. Deze geeft je een Pikachu met Ash's iconische pet van de eerste twee seizoenen.

Speel je ook Pokémon: GO? Dan hebben we nog meer goed nieuws! GO zal later dit jaar monstertjes uit kunnen gaan wisselen met Pokémon: Home. En wie dat doet krijgt een Mystery Box om mee op Meltan te jagen (shiny's are back on the menu) én een speciale Melmetal in Home om naar Sword of Shield te sturen. Het bijzondere aan deze stalen reus? Hij kan Gigantamaxen!

Mocht jou nou wel Pokémon-fan zijn, maar Sword of Shield nog niet in huis hebben, dan adviseren we je overigens nog even te wachten. Een speciale bundel met de Expansion Pass op de cartridge zal namelijk in november verschijnen.

 

 

           

0 reacties op "Reis volgende maand af The Crown Tundra in Pokémon Sword en Pokémon Shield"