hotness 0
News

Release Mighty No.9 vertraagd op enkele platformen

Gepost door

Al jaren vragen gamers om een echte nieuwe Mega Man, maar die lijkt maar niet te komen. Om deze reden was de Kickstarter van de game Mighty No.9 zeer populair en komt hij na drie keer uitstel deze week eindelijk uit. Helaas zijn er alsnog een aantal problemen met sommige versies.

Dit maakte Comcept vandaag bekend in een blogpost. Mighty No.9 verschijnt vandaag in Noord-Amerika en Aziƫ voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 3. De Xbox 360-versie heeft helaas wat problemen en de Mac en Linux-versies hebben ook enkele dagen vertraging opgelopen. Iedereen die op de Xbox 360-versie wacht, krijgt wel alvast een gratis Steam-key opgestuurd voor het wachten.

Hoewel het bericht met een vrolijke noot eindigt, wordt er helaas geen woord gerept over de Vita en 3DS-versies die ook in ontwikkeling zouden moeten zijn. De eerste reviews van de game wijzen uit dat de framerate zelfs op de consoles te wensen over laat, dus wellicht dat dit ermee te maken heeft. Op 24 juni komt Mighty No.9 uit in Europa.

0 reacties op "Release Mighty No.9 vertraagd op enkele platformen"