hotness 0
News

Releasedata GTA V op PC, PS4 en Xbox One eindelijk bekendgemaakt

Gepost door

De geruchten over het uitstel van Grand Theft Auto V waren waar! Nou ja, niet helemaal. Enkel de langverwachte PC-versie van de game is namelijk uitgesteld naar 2015. Die versie zal verschijnen op 27 januari. Eigenaren van een PlayStation 4 en Xbox One hebben meer geluk. Die versies zullen verschijnen op 18 november.

Naast verbeterde graphics en een betere draw distance kunnen spelers nieuwe wapens, auto's en activiteiten verwachten. Bovendien zullen er meer dieren te vinden zijn in de wereld, is het drukker in het verkeer en is het weersysteem verbeterd. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zal het schadesysteem ook een upgrade krijgen en zijn er zo'n honderd liedjes toegevoegd aan de radio.

De open wereld van Grand Theft Auto Online zal in de nieuwe versies toegankelijk zijn voor 30 personen tegelijkertijd. Het is mogelijk om je savebestand van je PlayStation 3 of Xbox 360 over te zetten naar je PlayStation 4 of Xbox One. Mensen die de game voorbestellen krijgen als bonus één miljoen dollar in-game.

0 reacties op "Releasedata GTA V op PC, PS4 en Xbox One eindelijk bekendgemaakt"