hotness 0
News

Reserveer Football Manager 2020 bij Fanatical voor korting en leuke presentjes

Gepost door

Football Manager is in veel opzichten net als FIFA en Pro Evolution Soccer. Niet enkel omdat het draait om twintig personen die als gekken achter een balletje aanrennen, maar ook omdat er jaarlijks een nieuw deel van verschijnt. En dus is het niet gek als je probeert om die terugkerende financiële last een beetje kleiner te maken.

Een van de mogelijkheden die je daarbij tot je beschikking hebt, is de game reserveren via Fanatical. Dan krijg je namelijk 20% korting op de launch prijs van € 54,99, hetgeen zich vertaalt naar een nieuwe prijs van € 43,99. Maar dat is niet alles!

Wie het spel hier reserveert krijgt naast korting ook toegang tot de beta van de game én krijgt er gratis Football Manager 2020 Touch bij. Je krijgt dus meer game én kunt het eerder spelen. Beter dan dat gaat het niet worden bij digitale pre-orders.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door SEGA, Fanatical of Sports Interactive, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Reserveer Football Manager 2020 bij Fanatical voor korting en leuke presentjes"