hotness 0
News

Reserveer Monster Hunter: World nu op Fanatical en bespaar grof geld

Gepost door

Gamers met een Xbox One of PlayStation 4 kunnen al sinds het begin van het jaar genieten van het jongste deel in Capcom's Monster Hunter-serie. PC-gamers werd echter medegedeeld dat ze nog even geduld moesten hebben. Gelukkig is het wachten nu bijna voorbij.

Volgende week, op 9 augustus, verschijnt Monster Hunter: World namelijk eindelijk voor PC en dat mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Fanatical adverteert daarom groots met een korting van maar liefst 20% voor eenieder die het spel bij hun reserveert.

De PC-versie van Monster Hunter: World komt in twee smaken: een normale en een deluxe variant. En beide doen mee met deze actie. Hierdoor kosten ze niet respectievelijk € 59,99 en € 69,99, maar € 47,99 en € 55,99. Dat ga je dus weldegelijk voelen in de portemonnee.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Capcom of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Reserveer Monster Hunter: World nu op Fanatical en bespaar grof geld"